Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Tervetuloa ostamaan sarjakuvia

Olet nyt sivustolla, jolla myyn kotimaisia (ja joitakin ulkomaisia) sarjakuvalehtiä, -albumeita ja sarjakirjoja omista kokoelmistani. Ehdin keräämään erilaisia sarjakuvia lähes 20 vuotta, kunnes innostus lopahti ja lehdet jäivät varastoon odottamaan tätä hetkeä. Suurimmaksi osaksi tilanpuutteen vuoksi poistan nyt suurimman osan noista tuhansista lehdistä.

Aivan yhdellä kertaa en pysty siirtämään kaikkia lehtiä tälle sivustolle, vaan se tapahtuu pikku hiljaa. Jotta pysyisit vauhdissa mukana, voit esimerkiksi liittyä sivuston RSS-feediin. Tällöin saat kaikki lehtipäivitykset tietoosi mahdollisimman nopeasti ja pääset apajille ensimmäisten mukana. Joukossa on runsaasti harvinaisuuksia 60-, 70- ja 80-luvuilta, joten tarjontaa kannattaa seurata tarkasti.

Lehtiä voi ostaa Huuto.netistä tutulla tavalla maksamalla tuotteiden hinnan ja postikulut pankkitililleni, jonka jälkeen postitan lehdet ostajalle.

Myyn samalla joitakin lehtiä myös Huuto.netissä ja voit käydä katsomassa tästä linkistä, mitä sieltä löytyy. Katso myös saamani palaute. Ja miksikö en laita kaikkia lehtiä myytäväksi Huuto.netiin? Koin helpommaksi hallita lehtien myntiä omalla sivustollani - Huuto.net kun ei ole maailman helpoin sivusto myydä tuhansia yksittäisiä artikkeleita :-)

Koska lehtien kunto on tärkeää varsinkin keräilijöille, pyrin listaamaan mahdollisimman tarkasti tuotteiden mahdolliset näkyvät puutteet. Tähän käytän Suomen Sarjakuvaseuran huutokaupoissa käytettävää kuntoluokitusta. Yhdestä lehdestä voi myös olla useampia kuvia, joista kunto selviää joskus helpommin. Lisäksi jokaisen lehden omalla sivulla on lomake, jolla voi kysellä kyseisestä lehdestä lisätietoja.

Toivottavasti teemme yhdessä lehtikauppoja!

Terveisin,

Torsti Niiranen

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi jostain lehdesta, käytä alla olevaa lomaketta.